21.02.2012 г.

Софи срещу Деси в спор да ни представят на Евровизия


От Българската национална телевизия съобщиха, че тазгодишният финал за избор на българската песен за конкурса Евровизия 2012 в Баку ще бъде излъчен и от Военния телевизионен канал и БГ Радио.
Междувременно тече и усилено промотиране на събитието и по всичко личи,
че шоуто тази година ще е на ниво, съобщи eurovision-bg.com.
Специалните гости на финала се увеличиха до 4 и това са Кърт Калея от Малта, Иви Адаму от Кипър, Солуна Самей от Дания и Ангун от Франция. Билетите за 29-ти февруари, които могат да се намерят в мрежата на Тикетпро и на касите на НДК, се продават много успешно.
Настроенията на феновете относно това кой да представя страната ни в Баку се променят постоянно. Ясно се очертават два лагера - този на Десислава и този на Софи Маринова. Изпълнителката на "Love Unlimited" усилено наваксва изоставането си от класиралата се първа на полуфинала Десислава. Софи е най-редовната изпълнителка, която почти не пропуска година за да участва в българския конкурс на Евровизия. Деси пък скоро ще се яви за кратко в сериала на БиТиВи – „Столичани в повече”.
Не малко фенове имат и изпълнителите от Гласът на България - Тодор и Стелияна. Силна местна подкрепа от Добрич получава групата New 5, а Симона Сиванио обира симпатиите на чуждите фенове и експерти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар