24.02.2012 г.

„Стъклените книги на крадците на сънища” – световният бестселър е вече в книжарниците


„Стъклените книги на крадците на сънища” на Гордън Далкуист е световен бестселър. Фантастичният сюжет е заплетен и държи в очакване читателя. Книгата вече е издадена и на български език, благодарение на издателство „Бард”.
Шпионин, убиец, самозванка. Трима изключителни герои. Един уникален роман.
Трима невероятни, но въпреки това изключителни герои случайно са въвлечени в дяволските машинации на група, решила да пороби хиляди чрез дяволски „процес”:
Госпожица Темпъл е смела млада дама на букли, която иска само да разбере защо любимият й Роже се отказва от годежа им...
Кардинал Чан е нает да убие човек, но след като го намира мъртъв, решава да разбере кой го е изпреварил и защо...
А доктор Свенсон е придружител на един разпуснат принц, който се замесва с изключително неприятни хора...
Приключение като никое друго в тайнствен град, в който са били малцина и в което участват героиня и двама герои, които никога няма да забравите. Ето какво пишат в странство за романа:


“Конан Дойл, Жул Верн, Едгар Алан По и Александър Дюма – плюс малко Стенли Кубрик.”
Айриш Нюз

“Още от първите редове изкусният сюжет ви завладява. Следва вълнуващо приключение... много приятен роман с епични размери.”
Биг Ишу

“Разтърсващо страстен, изпълнен с приключения роман”
Файненшъл Таймс

“Представете си „Приключенията на Шерлок Холмс“ с техните зловещи сценарии и мрачната, гъста, жълтеникава мъгла. А сега прибавете продажбените стойности на „Бъфи – убийцата на вампири“, подсигурете средства книгата да бъде пренаписана от Маркиз дьо Сад... и la voilà – чудесно заплетена история”
Лондон Пейпър

Няма коментари:

Публикуване на коментар