14.02.2013 г.

Бившият вокалист на „Смоуки” Крис Норман ще пее в Търново и София


 Ден преди концерта си в София на 22 март Крис Норман ще изнесе шоу и в Двореца на културата и спорта във Велико Търново. Това обявиха организаторите от АРТ БГ и самият музикант, който пристигна от Малага, за да анонсира насрочването на втори концерт в България. Бившият вокалист на "Смоуки" довършва в Испания записите по новия си албум, както и прави нови версии на големите си хитове Midnight Lady, I'll Meet You At Midnight и Living Next Door To Alice.
Зарадван от интереса към предстоящия си спектакъл в НДК, Норман е приел поканата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, който е поискал да включи това събитие в културната програма на града за кандидатурата за европейска столица на културата през 2019 г. Това съвпада и с празника на града, който се чества на 22 март - деня на победата на Иван Асен II над епирския деспот Теодор Комнин в битката при Клокотница на 22 март 1230 г., както и с Деня на св. Четиридесет мъченици.
Първите 300 билета за концерта на Крис Норман на 21 март във Велико Търново се продават в мрежата на "Ивентим" с 10 лв. по-евтино от редовните цени. Сега пропуските струват от 20 до 40 лв., а ВИП местата са по 50 лв. За София цените са от 30 до 80 лв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар