3.05.2012 г.

На 4 май обявяват финалистките за конкурса Царица Роза 2012


24 са абитуриентките, които се класират за полуфиналния кръг на тазгодишния конкурс за царица Роза. Вече две седмици в казанлъшка дискотета се провеждат подборните кръгове между училищата, на които се избират най-представителните, най- умните, най- красивата интелигентни абитуриентки, които ще се конкурират и за короната на тазгодишната царица.
Полуфиналът започна на 2-ри май от 20,00 часа в казанлъшка дискотека. 
На него дефилираха всичките 24 кандидат-царици. Организаторите на миниконкурса планират показаха прелести, грация стил и чар в два тура: на първия с кавалери, а на втория сами. И за двата тура девойките имаха пълната свобода да изберат начина и визията, с които да се представят. За подкрепа на кандидат-цариците регламентът предвижда всяка от тях да доведе със себе си по трима гости.
Седемчленно жури отсява най-достойните, които следва да стигнат и до финала на конкурса, на който ще се е избере и тазгодишната Царица Роза. Спектакълът за избор на Царица Роза е на 1-ви юни, петък от 19 часа в ДК „Арсенал".
За първи път тази година всички полуфиналистки- кандитки за короната на красотата в Розовата долина участват в специална програма, до самия избор на Царица. От попълнените анкети от самите кандидатки става ясно, че най-голям е броят на претендентките за короната, родени под знака на Рака. Всички мечтаят да продължат да учат във ВУЗ, като повечето от тях са избрали за своя бъдеща професия журналистиката. Сред кандидатките има и желаещи да станат учителки и инженери.
От специалните анкетни карти, попълнени вече от всяка една от 24-те претедентки става ясно, че момичетата имат различна визия за това каква трябва да е царица Роза.
На 4-ти май на специална пресконференция при кмета на община Казанлък Галина Стоянова ще бъдат представени тазгодишните финалистки за конкурса на Царица Роза .

Няма коментари:

Публикуване на коментар