13.01.2011 г.

Helloween ще има два концерта в София, поради големия интерес

Точно десет дни преди да се е състоял, първият голям метъл концерт за 2011-та година предизвика истинска истерия сред феновете на тежката музика. Поради огромния интерес, организаторите от Лауд Консертс обявяват втори концерт на Helloween в София още на следващия ден – 24-ти януари 2011 г. Той ще се състои на същото място - в зала “Христо Ботев” в Студентски град и ще е с начало 20.00 ч. Освен метъл легендите Helloween, на 24-ти януари (понеделник) на сцената ще забият още - Stratovarius и Avatar.
Концертите на HELLOWEEN в България /на 23-ти и 24-ти януари/ се организират от Лауд Консертс с подкрепата на Туборг. Билетите за концерта на 24-ти януари вече са в продажба ексклузивно в интернет - в мержата на TICKETSTREAM BG и магазините на Office1Superstore, Orange, Multirama, Техномаркет. Цената им е 40лв за билет, а в деня на концерта ще са по 50лв.
Пионерите на немския пауър метъл  HELLOWEEN пристигат за пети път в България, за да се срещнат с хилядите си верни фенове тук. Настоящето им турне “THE 7 SINNERS WORLD TOUR 2010/11” е по повод промотирането на последния им албум “7 SINNERS”. Специален гост в турнето на Helloween са финландците от Stratovarius, които вече също са готови с нов албум. Премиерата на "Elysium", както е озаглавен той е утре /14.01.2011/ за територията на цяла Европа. Вокалът на Helloween – Andi Deris споделя по повод общото турне със Stratovarius: “Горди сме, че имаме до себе си банда като Stratovarius. Нека нашите фенове са готови за истинско пауър метъл парти – ще се видим съвсем скоро!”.
Настоящият състав на HELLOWEEN се състои от: Andi Deris – вокал, Michael Weikath – китара, Sascha Gerstner – китара, Markus Grosskopf – бас, Daniel Löble – ударни. STRATOVARIUS идват в състав: Timo Kotipelto – вокал, Matias Kupiainen – китара, Lauri Porra – бас, Jörg Michael – ударни, Jens Johansson – кийборд.
Тъй като на двете събития /на 23-ти и 24-ти януари/ в зала “Христо Ботев” се очаква да присъстват и доста деца, организаторите напомнят следната информация.
Лица до 7 годишна възраст влизат без билет на концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места" и валиден билет.
Лица до 18 годишна възраст, задължително трябва да са с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Лицето до 18 годишна възраст трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар