19.11.2015 г.

Спират поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“ в Стара Загора

За месец и половина се спира поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до бул. „Славянски“ в Стара Загора, заради извършването на реконструкция на кръстовището и изграждането на водопровод и канализация.
За времето от 20.11.2015г до 05.01.2016г. ще бъде спряно поетапно движението на всички видове транспорт, с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по проект „Реконструкция на кръстовище на ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“ – изграждане на водопровод и битова канализация по ул. „Капитан Петко Войвода“ на юг по бул. „Цар Симеон Велики“.
Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут:
•          за движещите се посока запад - изток: бул. „Цар Симеон Велики“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Капитан Петко Войвода” – бул. „Славянски“.
•          за движещите се посока изток - запад: бул. „Славянски“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Димчо Стаев“ - бул. „Цар Симеон Велики.
•          Общественият транспорт /автобусни линии №3, №8, №22/ ще се движи по гореописаните маршрути.
Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар