27.11.2015 г.

На 30-ти пускат в продажба билети за първия концерт на Queen у нас

Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните класики „Bohemian Rhapsody”, „Somebody To Love”, „I Want to Break Free” и „The Show Must Go On”. През 2013 г. успяхме да се насладим на хитовете на Queen като част от мюзикъла Wе Will Rock You. Сега обаче ни предстои среща с легендарната група!
За първи път ще видим на живо Брайън Мей и Роджър Тейлър. Заедно с тях ще чуем и младата звезда Адам Ламбърт!
Концертът на стадион „Георги Аспарухов“ (на 23 юни)  ще е част от фестивала АРЕНА МУЗИКА. Това е една от специалните изненади за всички музикални фенове от СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС през 2016-та – годината, в която компанията с над 500 организирани концерта празнува своя 25-годишен юбилей!
Queen:
Забележителен списък от награди, огромни продажби на албуми, грандиозни концерти, милиони фенове по света – всичко това поставя групата в Топ 10 за всички времена!
Дори след трагичната загуба на уникалния талант Фреди Меркюри, Queen продължават да са една от най-великите групи в рок историята. На 31 октомври Брайън Мей и Роджър Тейлър (заедно с Адам Ламбърт) отбелязват 40-ата годишнина от създаването на историческия сингъл „Bohemian Rhapsody”.
Адам Ламбърт:
Дебютният албум на Адам Ламбърт „For Your Entertainment“ му печели номинация за наградата Грами в категорията „Най-добър поп изпълнител“, а песента му „Whataya Want From Me” се превръща в световен хит. Вторият  му албум „Trespassing“ дебютира под номер 1 в класациите на Billboard. Ламбърт издава дългочакания си трети албум „The Original High“ това лято, като той светкавично достига до номер 3 в световните класации и продава над 2,5 милиона копия. Първият сингъл от албума „Ghost Town“ е слушан над 100 милиона пъти, а видеото към него е изгледано от над 37 милиона души по света. Наскоро Адам Ламбърт представи и новия си сингъл „Another Lonely Night”.
Queen + Адам Ламбърт се появяват заедно на една сцена през 2009 г. по време на финала на предаването American Idol, а по-късно имат съвместно участие на Европейските музикални награди на MTV. Адам Ламбърт скоро се превръща в неразделна част от Queen. През 2012 и 2013 година следват поредица от успешни концерти и участия в телевизионни формати.  
През 2014 г. Queen + Адам Ламбърт поемат на изключително успешно турне в Англия. В края на годината музикалният тандем изнася зрелищно шоу в Лондон пред 12 милиона зрители. В резултат в следващите 24 часа името „Adam Lambert“ е потърсено в Google от половин милион души във Великобритания.
В началото на 2015 г. Queen + Адам Ламбърт покоряват Европа с напълно разпродадени концерти в 10 страни. След края на турнето равносметката е 67 напълно разпродадени концерта по света за по-малко от година. Положителните отзиви са красноречиви:
“ Queen + Адам Ламбърт предоставят на публиката над два часа чисто музикално удоволствие, което оказва невероятно въздействие на всеки музикален фен, който има късмета да се наслади на шоуто им! Фреди може и да го няма, но той със сигурност би одобрил случващото се на сцената.“(Brisbane Times)
“Разтърсиха ли ни? О, ДА” (New York Daily News).
Ние сме изключително горди, че такава велика група ще е хедлайнер на фестивала АРЕНА МУЗИКА, в който ще участват още български и чужди изпълнители!
Билетите за концерта на QUEEN + ADAM LAMBERT ще бъдат на цени от 70 до 140 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.
ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 30 ноември (понеделник) 2015 г. от 10:00 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар