12.11.2015 г.

Заради ВиК ремонти спират движението по старозагорската ул. „Хан Аспарух” за две седмици

Заради строително-монтажните работи по проект „Реконструкция и разширение на канализационната и водопроводна мрежа на кв. Самара 3", за две седмици ще бъде спряно движението на всички превозни средства по ул. „Хан Тервел" в Стара Загора.
Автобуси №8, №20, №21, №33 и №44 ще се движат по обходен маршрут, а спирки „Мания" и „Бедечка" по тези линии няма да бъдат обслужвани. Обособява се временна автобусна спирка на кръстовището на бул. „Крайречен" и ул. „Ген. Столетов".
За времето от 12.11. до 25.11., от 08:00 часа до 18:00 часа, ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хан Тервел", в отсечката от ул. „Христина Морфова" до бул. „Цар Симеон Велики".
Движението ще се осъществява по обходен маршрут:
- за движещите се посока север - юг: ул. „Христина Морфова" - бул. „Крайречен" - бул. „Цар Симеон Велики" и обратно.
- Общественият транспорт /автобусни линии №8, №20, №21, №33 и №44/ ще се движи по обходен маршрут, както следва:
- ул. „Христина Морфова" - бул. „Крайречен" - бул. „Цар Симеон Велики" и обратно. Автобусите ще спират на бул. „Крайречен", на определените за това места, на които са монтирани знаци, указващи автобусни спирки.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар