15.01.2015 г.

Българо-китайска асоциация кани "гости" на 29 януари

Българо-китайската асоциация за търговия и инвестиции организира Ден на отворените врата в края на месеца. Бургазлии ще могат да се запознаят отблизо с представителите на асоциацията и текущите проекти, по които се работи, на 29.01.2015 г. – четвъртък, от 11 до 16 часа. Адресът на асоциацията е ул. Трайко Китанчев № 47, етаж 1, офис 1.
Заинтересованите от дейността на организацията ще могат да станат нейни членове, като повече информация за условията могат да получат на място, по e-mail: office@bcati.org  или на телефон 0893/ 366 103.
Припомняме, че през изминалата година БКАТИ работи по няколко основни проекта. Сред тях са побратимяването на Бургас със старата столица на Китай – Нандзин, както и организирането на българо-китайски бизнес форум на родното Черноморие. Мащабността на този проект обаче наложи неговото отлагане за есента на тази година. Очакват се представители на над 100 големи китайски предприятия да посетят събитието, за да споделят и разширят своите инвестиционни планове за нашия пазар.
По повод предстоящия бизнес форум, представители на асоциацията се срещнаха вчера с новия областен управител на Бургас, Вълчо Чолаков. Той даде подкрепата си за събитието, като обеща по време на него да представи  проекти, касаещи областта.
 БКАТИ е създадена през 2014 година в град Бургас. Основната ѝ цел е да подкрепя бизнес отношенията на фирми вносители и износители от морския град, както и насърчаване на китайски компании да инвестират в региона. Дейностите на организацията са свързани още с координацията на икономическите и професионалните интереси на бургаски и китайски дружества; с организиране на делови срещи и всякакви други форми на обмяна на опит за всичко, което се отнася до българо-китайските бизнес отношения. Партньор в дейностите на бургаската асоциация е една от най-известните китайски организации за чуждестранни инвестиции “Jiangsu Foreign Investment Bureau”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар