6.01.2015 г.

Анастейша с концерт у нас на 16 април

Американската поп дива Анастейша ще пее за пръв път пред българските си почитатели. Концертът по покана на Loud Concerts ще се състои на 16 април 2015 година, а мястото е зала 1 на НДК, съобщават организаторите. Визитата на суперзвездата у нас е част от световното й турне Resurrection Tour 2015, което стартира с европейски дати през януари.
Турнето на "малката дама с голям глас" (висока е 157 см.) е в подкрепа на последния й шести студиен албум Resurrection - първата продукция с авторски песни след Heavy Rotation от 2008 година.
Родената в Чикаго Анастейша притежава изразителен дрезгаво звучащ глас, по-често свързван с тъмнокожите R&B вокалисти. Именно заради него тя става една от най-известните и любими съвременни поп изпълнителки. Досега Анастейша има над 30 милиона продадени албума по целия свят.
За съжаление, вниманието на медиите и аудиторията е приковано и от здравословните проблеми на певицата - първо болестта на Крон, а по-късно и рак на гърдите. Диагностицирана през далечната 2003 г., едва през 2013 г. изпълнителката обяви, че е победила болестта, но се е наложило да се подложи на двойна мастектомия.
За ‘Resurrection' тя напълно се фокусира върху това да създаде музика като онази, която я изстреля в звездната орбита. Физически здрава и изпълнена с ентусиазъм, тя доказа отново таланта и изключителните си качества.
На концерта в София през пролетта, Анастейша ще зарадва българските си фенове както с песни от новия си албум, така и с най-известните си хитове.

Билетите за концерта са в продажба от 6 януари. Цените са от 55 до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар