10.01.2014 г.

"Джъстин и рицарите на честта" е поредното анимационно 3D-приключение на големия екран

"Джъстин и рицарите на честта" е приключенска 3D анимация, която ще зарадва малките зрители по кината от днес. Джъстин (озвучен от Део) живее в кралство, където властват бюрократите.
Неговата мечта е да стане един от Рицарите на честта, какъвто е бил дядо му. Но за негово съжаление баща му Реджиналд (гласът на Станислав Пищалов) има други планове за бъдещето. Един от най-доверените съветници на кралицата (Таня Михайлова) иска синът му да тръгне по неговия път и да стане адвокат. След вдъхновяващо посещение при любимата си баба (Даринка Митова) и сбогуване с предполагаемата си възлюбена Лара (Мина Костова) Джъстин напуска дома си и поема на поход, за да стане рицар. По пътя среща красивата и енергична Талия (Маги Джанаварова), чудат вълшебник на име Мелкиадес (Тошко Георгиев), красавеца сър Клорекс (Ицо Бонин). В края на своя поход момчето се озовава при тримата монаси Блюхер, Легантир и Браулио. Със своите наставления и уроците те го обучават и подлагат на изпитания според древната програма на Рицарите на честта.
Макар да е неочакван кандидат за рицарското звание, Джъстин ще трябва бързо да се справи с предизвикателството, когато прокуденият бивш рицар сър Ираклио (Стефан Сърчаджиев-Съро) и армията му, водена от Сота (Мариян Бачев), се завръщат и заплашват да унищожат кралството.
В свят на благородници и приключения "Джъстин и рицарите на честта" разказва за решимостта на един младеж да осъществи мечтата си, за приятелството, честта и смелостта - с вълнуващ сюжет, изпълнен с много екшън и смях.
Режисьор на анимацията е Мануел Сицилия ("Изгубеният рис"), а сценаристи - Мануел Сицилия ("Изгубеният рис") и Матю Джейкъбс ("Новите дрехи на царя").

Няма коментари:

Публикуване на коментар