18.05.2015 г.

Дует Ритон с нов албум, книжка и DVD

Катя и Здравко ще представят на многобройните си почитатели нов албум до началото на . Проектът ще носи името на последния спектакъл на дует "Ритон", който беше през ноември миналата година в НДК - "Пътят към твоето сърце".
CD-то ще включва 12 нови песни и плейбеци за любителите на караоке. Ценителите обаче ще могат да се сдобият и с DVD филм за живота на Катя и Здравко. В лентата са запечатани разкази на композитори, поети и режисьори за изпълнителите.
Филмът пък ще се казва "Брак по любов", по едноименната им песен от 80-те, както всъщност е озаглавен третият им албум. Режисьор на филма е Станислав Терзиев, а сценарист - Драго Драганов.
Филмът ще бъде придружен и от луксозно книжно издание, което ще включва много текстове на песни и снимки от фотосесии. Сред избраните кадри ще има и такива от най-новата им фотосесия с българските очила KWIAT, чиито фенове те са отдавна.
Кадър от фотосесията ще бъде включен и в обложката на албума. Катя сподели, че е фен на всичко ретро - очила, коли, обзавеждане. Тази тенденция е особено актуална този сезон при слънчевите очила.

Катя и Здравко не крият, че винаги, когато търсят атрактивна визия, независимо дали на сцената или в живота, залагат на очилата като моден аксесоар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар