4.05.2015 г.

Търсят се 50 доброволци за Европейското първенство по Ушу

Организационният комитет на Европейското първенство по Ушу набира доброволци за участие в подготовката и провеждането на първенството, на което Стара Загора е домакин от 13 до 22 май 2015 г.
Изискванията към кандидатите са да бъдат млади, ентусиазирани, динамични, да владеят чужд език, да бъдат комуникативни и надеждни, да имат отговорно отношение и желание за дейно участие в едно от най- мащабните и интересни спортни събития в Стара Загора.
Това ще им даде възможности да практикуват и подобряват владеенето на чужди езици в неформална обстановка, да участват в официалните мероприятия на първенството, да се запознаят отблизо с най-древното бойно изкуство в света. Доброволците ще бъдат част от ежедневието на спортното състезание и ще могат да почувстват неговия дух.
Необходими са близо 50 доброволци:
- 6 души - по двама в 3 от хотелите, в които ще бъдат настанени участниците и треньорите от 7:00 ч. до 8:00 ч. - сутрин;
- 25-30 души помощници - по един за отделните отбори;
- 10 души, необходими в общинска спортна зала "Иван Вазов"
За доброволците са предвидени и награди – дипломи, тениски, медали, както и талисмана на първенството.
За повече информация и записвания:
Десислава Костова 0899393563
бул. “Цар Симеон Велики” № 108 -офис

В България за първи път се провежда Европейско първенство по Ушу, организирано от Европейската федерация по Ушу (EWUF) и Община Стара Загора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар