12.08.2014 г.

За втора година We Are Going To Мъглиж

Кръстникът Иво Руев и бандата му свирят на 6 септември


 Не можете да отидете до Париж, ами идете в Мъглиж. Както гласи старата поговорка – „Лондон, Париж – Стара Загора, Мъглиж – все тая”! Важното е да улучите момента в началото на септември. Рокфестът We Are Going To Мъглиж ще се проведе за втори път, като тази година ще е двудневен – на 5 и 6 в местността „Равня“.  Страхотен уикенд се очертава за феновете на българската метъл, пънк и рок музика с изпълненията на 11 групи, сред които са имена като Odd Crew и „Млък!“.
Фестивалът е кръстен на едноименната песен на Иво Руев Бенд 69 - We Are Going To Мъглиж. Намерението на организаторите е фестивалът да се превърне в ежегоден.
Вечерта на 5 септември ще започне с Abysmatik, нов и оригинален проект с членове на Fyeld, последвани от нестандартните „Лок Маруху“. Perfect Stranger от Стара Загора пък ще представят новия си албум. „Млък!“ също са обещали да изсвирят някои съвсем нови песни и всичките си хитове, а края на вечерта ще принадлежи на една от най-силните групи на българската метъл сцена – Odd Crew.
Вторият ден ще бъде открит от хасковската група Hangar 42, последвани от берлинските гости Placid Revival, чийто концерти в България ще бъдат част от източноевропейското им турне. Миналата година тяхното представяне на рок феста в Мъглиж взриви публиката. Следват групите Doctor`s Gogo Band и Downslot, които спечелиха отново право на участие, след като бяха класирани съответно на първо и второ място в анкетата на Фейсбук страницата на фестивала, в която всички желаещи можеха да дадат гласа си за миналогодишните участници и по този начин да ги поканят и на второто издание. След тях планината ще разтърсят набиращите сила SEVI, а закриването на фестивала вече по традиция ще остане за „Иво Руев Банд 69″ – инициатор и организатор на фестивала заедно с TanNakRa-Art и със съдействието на Община Мъглиж. Сцена, озвучителна техника и осветление от DM Sound. Входът е свободен.

Програма – We Are Going to Мъглиж – рокфест 2014 г.:
5 септември
1. Abysmatic
2. Лок Маруху
3. Perfect Stranger
4. Млък!
5. Odd Crew
6 септември

1. Hangar 42
2. Placid Revival (Berlin)
3. Doctor`s Gogo Band
4. DOWNSLOT
5. SEVI
6. Иво Руев Б
е
нд 69

Няма коментари:

Публикуване на коментар