8.08.2014 г.

Завършиха снимките на „Джурасик парк 4”

Завърши снимачният период на дългоочаквания "Джурасик парк 4". Многообичните динозаври на Спилбърг години наред бяха на "резервната скамейка", но филмът най-сетне бе реализиран от Universal, режисьора Колин Тревъроу и продуцента Франк Маршал. Той носи заглавието "Джурасик свят" (Jurassic World), а върху сценария Тревъроу работи заедно с партньора си от "Безопасността не е гарантирана" Дерек Конъли. Премиерната дата е 12 юни 2015 г. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Винсент д'Онофрио, Ирфан Кан и др.
Преди няколко дни в нета изтече и кадър от филма с героя на Прат, придружен от забавния текст: "Ще се видим следващото лято, Звездния повелител". Това е закачка с главната роля на Прат в актуалния хит "Пазителите на галактиката".
До завършване на постпродукцията сюжетът се пази в тайна, но все пак някои подробности станаха известни. Действието на "Джурасик свят" се развива в увеселителен парк, който приема повече от 20 хиляди посетители всеки ден. Пристигате с ферибота от Коста Рика, мястото е с елементи на биологичен резерват, сафари, зоологическа градина и увеселителен тематичен парк. Има луксозен курорт с хотели, ресторанти, нощен живот и голф игрище. Има и динозаври. Истински. Можете да се приближите до тях, и то по-близко, отколкото сте си представяли. "Представихме си как тийнейджър праща съобщение на приятелката си с гръб към Т-рекс, стоящ зад защитно стъкло. За нас тази картина перфектно отразява начина, по който публиката се отнася към самите филми. "Виждали сме компютърно генерирани динозаври. Какво друго имате?" Следващата година ще видите отговора", разказват създателите на филма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар