7.08.2014 г.

Монтираха първия бийткомат в столицата

Първият банкомат за биткойни - биткомат, се появи в България. Устройството вече е монтирано в София, като засега чрез него хората могат с левове да си купят биткойни. Ако обаче нестандартният апарат се разработи, собствениците му от „Българска биткойн асоциация“ могат да го надградят и то да разменя биткойни за левове.
Биткойн е парична система и експериментална валута от нов вид. Към момента няма държавен орган, централна банка, частно юридическо или физическо лице, които да стоят пряко зад тези измислени пари. Въпреки това вече в целия свят, включително и в редица магазини и заведения в България, търговците я приемат като разплащателно средство.
Биткойните са измислени през 2008 г. от японеца Сатоши Накамото. През следващата година се разработва биткойн мрежата, като потребители си обменят виртуални пари в интернет.

Желаещите да се сдобият с биткойни трябва да проследят трите стъпки на биткомата. Машината приема само и единствено левови банкноти. Цената при спокоен пазар е с 4% надценка върху осреднената текуща стойност.

1 коментар:

  1. Виждал съм и изпробвах различни стратегии и методи, загубих дори много пари при опит. Докато не бях запознат с тази нова стратегия, която ме върна на път и успях да възстановя загубените си пари и все още постигнах постоянен растеж в цялата ми търговия. Г-жа Фредерика Алонсо е невероятен търговец, с богат опит и дълбоки познания в бинарната търговия, тя постоянно ме изважда от финансови затруднения.

    Инвестирайте 500 щатски долара и печелете 6000 долара на седмица (7 дни),

    Инвестирайте $ 1000 и печелете $ 12000 на седмица (7 дни)
    ,
    Инвестирайте $ 2500 и печелете $ 30 000 седмично (7 дни).


    Всички в седмична печалба и 100% гарантирана. (Гарантирано плащане). Свободно да се свържете с нея, ако се интересувате чрез имейл Fredericaalonso22@gmail.com или чрез
    WhatsApp: +1 (206) 307 0291.

    ОтговорИзтриване