7.08.2014 г.

„Когато съдбите се преплитат” вече и на български, след успеха на романа в Европа и САЩ

Трогателният френски роман "Когато съдбите се преплитат" още с появата си се превръща в бестселър не само във Франция, но и в Италия, Испания и САЩ. От днес той излиза на български, благодарение на издателство „Ера”
Когато е на 5 години, Кайл преживява най-ужасната загуба за едно дете – открива майка си мъртва. Отгледан е от грижовната си по-голяма сестра, която въпреки оскъдните си средства, го записва на уроци по пиано. Голямата страст на малкия Кайл е музиката, чрез нея той лекува болката си и един ден става популярен музикант.
Корин израства като единствена дъщеря в семейство с 10 момчета. Въпреки успехите си в училище, тя е принудена да го напусне, за да помага вкъщи. Родителите й мечтаят Корин да срещне заможен мъж, който да я измъкне от бедността. Бленуваният кандидат се появява, когато девойката е едва на 17. Джак е изключително попадение – богат и много влюбен в дъщеря им. Болезнената му ревност обаче превръща живота й в ад. Корин не може да разчита на никого за помощ, дори на собственото си семейство.
Случаен инцидент преплита съдбите на тези две изстрадали същества – Кайл и Корин.  Той се влюбва в нея от пръв поглед и е решен да я измъкне от омагьосания кръг на безсилие и нещастие, в който е попаднала. Така започва една нежна и много трогателна, изящно написана любовна история, изпълнена със съчувствие и надежда.
Анжелик Барбера винаги е обичала да пише. Дебютният ѝ роман „Когато съдбите се преплитат“ трогва и развълнува критици и читатели. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар