11.08.2014 г.

Стивън Кинг прави фейспромоция на новия си роман „Възраждане”

Ивестният американски писател, „Кралят на ужаса” - Стивън Кинг е качил на страницата си във Фейсбук корицата на новия си роман "Възраждане" (Revival). В нея той е кодирал подсказки към тайните на творбата, съобщи Лента.ру.
След като постът събере достатъчно харесвания, размитото първоначално изображение ще стане детайлно и интерактивно.
Картината ще се отваря постепенно. Самото произведение ще бъде пуснато в продажба на 11 ноември 2014 година.
"Възраждане" разказва историята на Джейми Мортън - китарист, пристрастен към хероина. Пътувайки по страната той среща Чарлз Джейкъбс - свещеник, разочарован от вярата. Двамата сключват сделка, каквато не се е присънвала дори на дявола.
Действието в книгата се развива в средата на ХХ век. Заедно с корицата Стивън Кинг е качил във Фейсбук и част от новата си книга: "От една страна, нашият живот наистина е като филм. В главните роли са членовете на нашето семейство и приятелите. Второстепенните персонажи са съседи, колеги, учители и познати. . . Но понякога в живота ни може да нахлуе човек, който не може да бъде причислен към нито една от тези категории..."
"Възраждане" ще е 58-ата книга на писателя и втората за тази година. Тя ще бъде публикувана от издателска къща Hodder & Stoughton.
Американският писател Стивън Кинг работи в различни жанрове - пише книги на ужасите, трилъри, фантастика и фентъзи. По мотивите на художествените му произведения са заснети няколко филма за малкия и големия екран, създадени са и комикси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар