19.08.2014 г.

Още билети за концерта на Андреа Бочели

1700 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели на 31 август в София пускат в продажба, съобщиха организаторите от European Event Service. От тях 200 ще са VIP.
Първоначално предвидените бройки бяха изчерпани, а още има интерес. В Eventim са получени запитвания за закупуване на VIP пасове от множество заможни българи, от различни фирми и посолства. Новите VIP места ще са точно 200 на брой на цена от 300 лв. и ще са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За VIP гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които да им осигурят повече удобства.
Преди седмица бяха пуснати в продажба и други 2000 билета от всички ценови категории, които също се оказаха недостатъчни. Шестте ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата седмица, затова от European Event Service взеха решение да отпуснат нови 1500 билета.
Андреа Бочели и екипът му пристигат заедно със 150 тона оборудване. То включва звук, осветление и видео и ще бъде вкарано на стадион "Българска армия" в Борисовата градина с 20 камиона. Изграждането на сцената ще започне още на 20 август - точно десет дни преди събитието. Очакват се около 18 000 зрители. Новите билети могат да се купят от мрежата на Eventim.

Няма коментари:

Публикуване на коментар