19.06.2014 г.

Кметъла Цонко Цонев „изневери” на твърдия рок с Румънеца и Енчев

Кметът на Каварна Цонко Цонев изневери на любимия си стил музика - рока, и стана герой в новото видео на Румънеца и Енчев.
Кметъла е част от новото предложение на двамата изпълнители - "Лято", като в него участие взима и вече традиционната "съставка" на дуото - Мариета. Цонев се включва с лятно слово в края на парчето, като не пропуска да завърши със "Само хеви метъл".
"Включването на Цонко беше очаквано приятна изненада. За нас той е пример за кмет, който мисли повече за града и хората, отколкото за себе си, истински меломан, с който каварненци и всички българи трябва да се гордеят. Кметъла е шоумен и ако не ми вярвате, изслушайте парчето до самия край. На всичкото отгоре сме учили и тримата в една гимназия, но в различни години", каза Енчев.
Един от малкото девствени плажове в България - Болата до Каварна, както и екзотичният комплекс "Калиакрия", са само част от екзотичните локации, които пресъздават усещането за лято.
"Снимахме малко в Мамая, но за съжаление, се изненадахме от огромното строителство там, надминаващо многократно "Слънчев бряг". Фонтаните, между които можеш да се разходиш, както и единственият по рода си лифт над летен курорт бяха в ремонт, но един ден ще ги покажем на българската публика”, убедено споделя Румънеца.
В самата песен изпълнителите редят рими за мързелуваща тинейджърка, която "по цял ден цъка в нета и се прави на заета".

Няма коментари:

Публикуване на коментар