27.06.2014 г.

СтЗ Отбора скандализира политиците с новия си клип

Рапърите от СтЗ Отбора пуснаха музикален клип, в който открито се осъжда поведението на новия политик Николай Бареков.
В социалните мрежи момчетата дори са получили заплахи за съд заради скандалните кадри и колажи на лидера на „България без цензура“, съобщиха от групата.
Някои потребители виждат в клипа и текста открита подигравка с Бареков.
В парчето „Правиш ли дудуци?“ не е пожален и Волен Сидеров, показан като гадже на новия политик, а на не малко кадри се появява и Бойко Борисов. След като клипът направи 10 хиляди гледания в мрежите за видеосподеляне, бе ненадейно свален от класациите.
Момчетата от групата обясняват, че песента всъщност е отражение на политическата действителност в България, а острият тон, за който някои смятат, че е обиден, е наложителен за обясняването на жалките партийни превъплъщения на някои лидери.
„Когато става въпрос за бъдещето на държавата и нейните граждани, не виждам проблем да казваме истината за когото и да било, след като ни правят по толкова безочлив начин на маймуни“, заявява Стоян Стоянов от СтЗ Отбора.
Припомняме, че СтЗ Отбора нашумяха след анти-дрога клипа „Да се ши'йш, да се пра'йш“, в който ученичка е „зарибена“ от наркодилър и смърка бял прах върху учебник по български език за осми клас.
В края на миналата година след сигнал до медиите от страна на групата и след засиления по този начин обществен натиск, бяха спрени фейсбук страници, поругаващи националните ни светини Васил Левски и Кирил и Методий.
Пак по тяхна инициатива се обърна внимание на изсичането на парка над Стара Загора и на проблема с незаконните постройки в него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар