5.06.2014 г.

ОЛАФ потвърди санкцията от над 1 милион за старозагорската администрация

Покрай изборите много се говореше за проекти, естествено европейски - кой, как се справял с усвояването...Всеки си преписваше успехи, а за гафовете, много-много не се говореше. И ето резултатите на закъсняха. Последната новина е точно за такъв гаф. Но виновниците не се притесняват!!! 
ОЛАФ потвърди наложени санкции за над 1 милион лева на община Стара Загора по изпълнението на проекта за по- добро административно обслужване чрез Електронното правителство. Докладът е получен миналата седмица и ще бъде изпратен до Министерството на вътрешните работи и до Управляващия орган, съобщи за Радио Стара Загора кметът Живко Тодоров.
Ръководител на проекта, реализиран в предходния кметски мандат, е бил тогавашният секретар на Общината Николина Горова, сега общински съветник от групата на ВМРО-БНД и областен лидер на партията. За Радио Стара Загора тя коментира, че няма от какво да се притеснява и обеща да коментира след като получи даклада на ОЛАФ. До момента докладът не й е предоставен и тя смята да го изиска по Закона за достъп до информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар