18.04.2012 г.

Уди Алън представи филма си „На Рим, с любов”


Уди Алън се подготвя да снима следващия си филм в САЩ, предаде РИА "Новости". От 2005 г. авторът на "Ани Хол", "Мач Пойнт", "Вики, Кристина, Барселона"... снима историите си из Европа. Сред продукциите, които са правени тук е и "Полунощ в Париж", който стана най-касовият филм на Уди Алън с бюджет 17 милиона долара. Продукцията донесе приходи от 150 милиона долара.
Така много медии обявиха, че действието в следващия му филм ще се развива в Дания. Затова пък режисьорът опроверга тази информация:  "Кой е казал, че ще снимам в Копенхаген? Не е истина. Никога не съм мислил за това. По същия начин никога няма да снимам филм в селска местност или в пустиня" - каза Алън на пресконференция в Рим.
В италианската столица той пристигна за световната премиера на филма си "На Рим, с любов", която се състоя в главния концертен комплекс на Вечния град "Аудиториум". По случай първото представяне на лентата, по червения килим блеснаха звездите Пенелопе Крус, Алек Болдуин и Роберто Бенини.
В лентата "На Рим с любов", която се състои от 4 преплитащисе истории, вдъхновени от "Декамерон" на Бокачо, участват още звезди като Елън Пейдж, Джеси Айзенбърг, Орнела Мути и самият Уди Алън. Уди Алън разкри, че следващата си лента ще заснеме "между НюЙорк и Сан Франциско".

Няма коментари:

Публикуване на коментар