5.04.2012 г.

Героите на „Стъклен дом” се спасяват, зрителите също


Всеки един от героите върви към своето спасение във всички форми - бягство, смърт, освобождаване. Работата била много екстремна, в един от епизодите имало катастрофа с Яна Маринова, която играла със собствени шевове от истински инцидент.
Когато образът е изграден, той започва собствен живот, процесът е дълъг, но и актьорът додава от себе си, в процеса на снимки характерът се додава, обясниха по БТВ "мозъците" на сериала "Стъклен дом". Последният сезон "Спасението" тръгвал на 16 април.
Най-трудната част била измислянето на историята (то си и личи), а диалозите и сцените - не толкова(това също е видно в сериала). Още от началото обаче е било ясно как ще свърши историята в общи линии. Било ясно, дали героят на Камен ще иска да убие баща си или не. Над 1000 страници се изписвали за един епизод.
Всеки един от героите върви към своето спасение във всички форми - бягство, смърт, освобождаване. Светът им е стъклен, неистински и те трябва да вземат решение, обясниха авторите, които в крайна сметка ще спасят зрителите от Мол-сериала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар