10.04.2012 г.

Обявиха българските участници в „Елевейшън”


Организаторите на фестивала "Елевейшън" обявиха вчера основните български групи, които ще свирят на главната сцена. Това са "Гравити Ко", рап-метълите от "Скреч", хип-хоп звездата 100 Кила и "Дер Хундс". Последната банда спечели миналогодишния конкурс, организиран от "Елевейшън" за неизвестна група, но така и не успя да излезе пред публиката заради проваления втори ден на фестивала.
Тази година, за да се избегнат природни катаклизми, както в местността Предела м.г., събитието се мести край София и ще е от 22 до 24 юни. Точното място на провеждане още не е обявено.
От днес стартира новият конкурс за неизвестна група, като този път три групи ще имат възможността да свирят на голямата сцена. Първите две ще бъдат избрани от жури, в което влизат музикантите от обявените вече български групи, а третата ще бъде определена с интернет гласуване. Тепърва ще се обявяват още участници на "Елевейшън", като до момента са ясни Ерика Баду, "Чамбао", "Кошийн", нигерийката Ннека, световноизвестните диджеи Фетбой Слим и Рони Сайз и др.
 В момента билетите са на промоционална цена от 66 лв., предстои да станат 99.


Няма коментари:

Публикуване на коментар