8.08.2013 г.

"X фактор" обяви съдийското каре, виртуални кандидатури приемат до 13 август

"X фактор" се завръща от есента в ефира на Нова телевизия. Вече е ясно и кои ще са съдиите в новия сезон на шоуто - Мария Илиева, която заемаше едно от съдийските места и в предишното издание на предаването, Станислава Армутлиева – Саня, Велизар Соколов - Заки и Любо Киров.
"За мен е чест да бъда съдия и във втория сезон и нямам търпение да открием новия "X фактор" на България", споделя Мария Илиева - изпълнител с над 20 №1 хит сингъла и над 30 награди и отличия за музика и стил.
Станислава Армутлиева - Саня
в продължение на 22 години стои начело на една от най-големите музикални компании у нас - "Вирджиния Рекърдс". Велизар Соколов – Заки, като част от един от известните дуети на 90-те - "Авеню" допринесе изключително много за формирането на поп културата у нас и едновременно с това протегна ръка на поредица обещаващи таланти
Саня и Заки - хората, които приемат предизвикателството да бъдат част от втория сезон на "X фактор" и да влязат в ролята на съдии и ментори в музикално шоу номер 1 в света.
Макар за кратко, в първия сезон на "X фактор" Любо
(от „Те”) вече е заемал съдийското място.
Сега той ще е съдия и ментор във втория сезон на музикалното шоу. Твърди, че може да разпознае бъдещия "X фактор" само по излъчването и вярва, че музиката не е спортно състезание – тя е преди всичко уважение и... любов. 
Водещи на предаването ще бъдат пак Алекс Раева и Мария Игнатова.
На неуспелите да отидат на кастингите по градове, "Х фактор" ви дава втори шанс.
Сега те могат  да се запишат за участие в шоуто чрез уеб кастинг. Единственото, което трябва да се направи, е кандидатите да качат кратко видео със своето музикално изпълнение на сайта на шоуто. Крайният срок е 13 август.
Екипът на шоуто ще се свърже с одобрените кандидати, които ще имат възможността да се явят на прослушванията пред журито.

Няма коментари:

Публикуване на коментар