22.08.2013 г.

Том Джоунс отново с концерт у нас през октомври

На 73 години легендарният Том Джоунс продължава да е в топ форма и да обикаля света с музиката си. След успеха на концерта си в София през ноември 2011 г. той е решил отново да включи страната ни в турнето си. Този път шоуто няма да е в "Арена Армеец", а в доста по-скромната като капацитет Зала 1 на НДК - на 30 октомври. Концертът е организиран от "Болкан Ентъртеймънт".
"Обичам България! Идвам специално, за да ви видя отново" - това обръщение към българската публика разпространиха вчера мениджърите. Джоунс е споделил още, че предишната му изява в София е била една от най-запомнящите се по време на предходното турне и затова той изрично е настоял отново да бъде включена дата в българската столица. Британският изпълнител даже се е похвалил, че публиката тук го е заредила така, както през най-бляскавите му концерти в близо 50-годишната му кариера.
На феновете си тук (и фенките, разбира се) той обещава отново да изпълни вечни мелодии като Green Green Grass of Home, She's a Lady, Delilah, It's Not Unusual, Sexbomb, Kiss, Mama Told Me Not to Come и др. Част от тях той ще представи в съвсем нов, съвременен аранжимент. Но ще запази техния темперамент такъв, че почитателките му да поискат отново да го замерят с цветя, а защо не и с бельо, както през лудите му млади години.
Билетите за концерта на сър Том Джоунс (той получава рицарско звание през 2006 г. лично от кралица Елизабет II) вече са пуснати в продажба в мрежата на "Ивентим". Цените в зависимост от местата в залата са от 70, 90, 115, 135 и 165 лв. Има и ограничен брой ВИП пропуски пред сцената, които струват по 180 лв. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар