29.08.2013 г.

Бойко Борисов дарява църква и манастир с партийни пари

Въпреки че като премиер Бойко Борисов избягваше посещения в Стара Загора, сега той ще промени своите навици, и то в прилив на християнско усърдие. Председателят на ПП ГЕРБ ще посети днес Стара Загора и региона, съобщиха от пресцентъра на партията.Първо експремиерът ще разгледа обявения за най-стар манастир в Европа „Св. Атанасий” до село Златна ливада, Община Чирпан. Председателят на ПП ГЕРБ ще връчи свидетелството за дарение за 25 000 лв., необходими за спешни ремонтни дейности на манастира.
На обед Бойко Борисов ще пристигне на строежа на новия старозагорски храм „Св. Игнатий Старозагорски” в квартал „Самара”. За завършването на църквата Борисов ще връчи от името на партията дарение от 50 000 лв. и ще се срещне със свои членове и симпатизанти.
След това председателят на ПП ГЕРБ ще посети новостроящата се многофункционална спортна зала в двора на СОУ „Иван Вазов” в Стара Загора, която ще бъде открита официално за 15 септември. По време на предния кабинет за нея бяха осигурени 1,1 млн. лв. от републиканския бюджет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар