5.08.2013 г.

Ограничават движението по основните старозагорски булеварди

Със заповед на кмета Живко Тодоров от днес се въвежда временна организация на движението по бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен” в  Стара Загора, заради ремонт на южното платно на булеварда. За осигуряване на безопасното организиране и извършване на ремонта и рехабилитацията на булеварда, ще съдействат от сектор „Пътна полиция” - ОДМВР Стара Загора.
За целта, до 25.08.2013г., в този участък ще бъде спряно движението на личен, обществен и договориран транспорт, както и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка. През този период движението ще се осъществява двупосочно в северното платно на булеварда.
Ремонтът на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”, в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен”, трябва да започне от 26.08.2013г. и да завърши на 16.09.2013г. За целта в участъка ще бъде спряно движението на всички МПС. Движението ще се осъществява двупосочно в южното платно.
За безпрепятственото извършване на строителните и монтажни работи ще бъдат осигурени знаци, а където е необходимо ще се подмени вертикалната пътна маркировка.
Ще бъде разпоредено на административно бюро „Изток” да се уведомят домоуправителите в участъка за ремонтните дейности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар