26.04.2011 г.

Какъв бизнес въртят мутресите

Жената на Брендо Моника и сестра й Деси се пробваха в модния бизнес, но сега са хит в хотелиерството. Венчавката на Боряна и Камен от „Стъклен дом” се случи в техния хотел Ле Фльор в най-хубавата част на бул. Витоша. Двете дами откриха гъзарски хотел и превърнаха село Лозенец в курорт, намерил място на картата на хайлайфа.
Мая Илиева преди известно време за пореден път реновира салона си за красота на бул. П. Евтимий на ъгъла с бул. Витоша. Той съществува цели 15 години и продължава да е номер 1. По-евтиният салон на ъгъла на бул Левски и ул. Раковски тя затвори. На мястото на малката къща на нейната модна агенция „ЕксГраунд” през последните месеци се извиси огромен бизнес билдинг.
Вилияна на Иван Тодоров – Доктора, преди 9 години откри на прекрасната уличка Вишнева в сърцето на стария „Лозенец” тузарския си шоурум за часовници и бижута. На партито по откриването с черен хайвер и прочие скъпотии присъства тогава столичният кмет Софиянски. Вилияна успя да зариби повечето хай персони с часовници Франк Мюлер. Илия Павлов бе убит с такъв на ръката, а мисис Мулти носи тази марка на ръката си. След като Брендовица отне на Вилияна представителството на марката, Вили направи хит Вашерон Константин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар