7.04.2011 г.

Карфур отваря хипермаркет в Стара Загора наесен

Лидерът в търговията на дребно в Европа и втори в световен мащаб Карфур (Carrefour) планира да открие първия си хипермаркет в Стара Загора през есента на тази година. Обектът на Карфур ще разполага с 5000 кв. м. търговска площ и ще предложи на жителите и гостите на града и околността богато разнообразие от хранителни и нехранителни стоки за дома, офиса и свободното време.
Хипермаркетът на Карфур в Стара Загора ще бъде шестият от веригата в България, благодарение на който компанията ще засили позициите си на родния пазар. Carrefour стъпи в България през 2009 г. с обекта си в Бургас, последван от магазини в Пловдив, Варна, София и Русе през 2010 г., съобщиха от Карфур България.
Подобно на утвърдените хипермаркети на Карфур у нас, този в Стара Загора също ще следва концепцията “Всичко под един покрив”. Той ще предложи на клиентите си над 50 000 артикула на цени, близо 20% по-ниски от тези на конкурентните вериги. В хипермаркета ще бъдат разкрити около 200 нови работни места.
„Очакваме с нетърпение момента, в който Карфур ще отвори врати в Стара Загора. Вярваме, че богатото разнообразието от продукти в хипермаркета, отличното обслужване и конкурентните цени ще го превърнат в любимото място за пазаруване на жителите и гостите на града.
Нещо повече – когато отвори врати в града, Карфур ще допринесе за цялостната промяна на търговията на дребно в Стара Загора. Това ще се случи благодарение на атрактивните ни оферти, които ще доведат до цялостно понижение на цените на дребно в града, и на вниманието ни към клиента - то ще допринесе за по-доброто качество на обслужване,” каза Кристиан Шарита, изпълнителен директор на Карфур в България.
Политиката на Карфур в международен мащаб е да работи изключително с местни производители и доставчици. Стъпвайки в Стара Загора, компанията ще насърчи развитието на местния бизнес, като използва услугите и стоките на фирмите от региона. Компанията вярва, че по този начин допринася и за запазването на местните традиции в района, където работи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар