5.04.2011 г.

СИА „под прикритие” пуска сериал и в БНТ

На 17 април БНТ започва излъчването на първия сезон на телевизионния сериал "Под прикритие". Телевизията естествено си запази правото първа да пусне трейлъра на продукцията.
"Под прикритие" е съвместна продукция на Димитър Митовски ("Мисия Лондон") и продуцентската му къща СИА. Те спечелиха конкурс на държавната телевизия, като в същото време правят и екшън-любовно-търговския сериал - "Стъклен дом" по Би Ти Ви. За разлика от него филмът по БНТ ще е повече криминален и екшън, отколкото любовен.
В главната роля на внедрен в престъпна организация полицай е младият Ивайло Захариев. Групировката се ръководи от бизнесмен (Михаил Билалов), в чиято съпруга (Ирена Милянкова) агентът под прикритие се влюбва. За нея това ще бъде дебютна роля, след като досега тя се е изявявала само на модния подиум.
В сериала участват още пак Захари Бахаров ("Дзифт") като дясната ръка на престъпния лидер и Христо Мутафчиев, чиято роля се пази засега тайна. Възстановилият се след инсулт актьор подсказа, че с образа си той "ще надникне в душевността на човек, постоянно сблъскващ с престъпността".
Захари Бахаров разкрива, че историите в криминалната поредица са вдъхновени от истински събития в България, които били почерпени от опита на разследващата журналистика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар