1.07.2011 г.

Бира по левче, рок и авиошоу край Стара Загора

На 9 юли 2011 Летище Стара Загора ще се превърне в място на събитие за проекта AeroRockStarz - първото по рода си авио рок шоу в центъра на България. Организатор на нестандартната изява е старозагорската фирма-промоутър Genesis Events с управител британеца Шон Адам Фетцер. Двамата са главните виновници в началото на месец юли града ни да се превърне в рок столица на България поне за ден.
5 страхотни британски хеви банди ще забият на 9 -ти юли на  летище Стара Загора. Това са X UFO, Weapon, Praying Mantis, OliverDawson Saxon(екс членове на Saxon) и групата на Денис Стратън, който е сред първите китаристи на  Iron Maiden. Неслучайно на концерта ще звучат парчета от най-ранния албун на Iron Maiden, като"Phantom of the Opera", "Charlotte the Harlot" и "Transylvania". Шоуто започва точно в 17:00 часа със старозагорските рокаджии Perfect Stranger.
Билетът за концерта е на стойност 35 лв и осигурява достъп за рок концерта, и тридневния авио фест. Пропуските се предлагат в офисите на Булсатком, а онлайн в мрежата на Eventim.
Бира на изключително ниска цена обещават организаторите на AeroRockStarz. По време на концерта цената на голямата наливна Загорка ще е едва левче.
Техническите параметри на шоуто  са повече от сериозни - 100 000 вата звук, грандиозно светлинно шоу на една от най-големите сцени строени в България. "Това ще е най-голямото събитите за Стара Загора след спечелването на шампионската титла от Берое през 1986", шегува се Шон Фетцер от фирмата промоутър.
Авиошоуто ще продължи три дни - от 8-ми до 10-ти юли. На посочените дати от изгрев до залез слънце ще има полети на различни летателни машини - леки витлови самолети, вертолети, моторни делтапланери, моторни парапланери и топловъздушни балони. Това не е всичко - ако някой от гостите пожелае, ще може да полети в небето над Стара Загора.
Повече за събитието може да разберете на www.aerorockstarz.com, а цялото интервю с организаторите на AeroRockStarz  чуйте в приложеия аудиофайл.



Няма коментари:

Публикуване на коментар