14.05.2014 г.

Таря Турунен отново ще има концерт в зала „Универсиада” през ноември

Дивата на тежката музика - Таря Турунен, ще зарадва отново феновете си у нас. Концертът е организиран от Loud Concerts и ще бъде на 3 ноември тази година в зала "Универсиада". За разлика от предишната й изява тук с проекта Beauty & The Beat, този път Таря ще пристигне със своите рок музиканти.
Билетите за концерта на певицата в София са в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly от вчера. Първите 50 билета ще бъдат на специална промоцена от 40 лева, а след тяхното изчерпване пропуските ще могат да се закупят за 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала "Универсиада", цената ще бъде 55 лева на билет.
Датата в София е част от турнето в подкрепа на последния студиен албум на Таря - Colours In The Dark от миналата година. С издаването си той се настани в чартовете на 12 страни, в четири от които - в Топ 10. Освен парчета от последния й албум българските фенове ще чуят и добре познатите любими хитове на сопраното. След броени дни (на 30 май) излиза и 2CD/DVD/блурей изданието на Таря Турунен и Майк Терана Beauty & The Beat. Шоуто включва класически интерпретации от Бах, Моцарт и Росини заедно с рок парчета. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар