8.05.2014 г.

Издателство „Колибри” организира литературно турне в 9 града у нас

Наричат се „Звеното“ и са нестандартни, защото да си жив, означава да имаш белези. Изповядват различни ценности, четат Франк Хърбърт и Кен Киси, презират евтината публичност и обладават съкрушителна физическа сила. Ето защо тяхното околобългарско литературно турне ще бъде брутално. Да убиеш с истината и да не те убият с истината – това е идеята!
Издателство „Колибри“ ви кани на премиерата на „Хрониките на звеното“!Продължението на феноменалния екшън роман „Български психар“ ще обиколи 9 града в страната, за да представи себе си и своя безцеремонен автор!
Още с появата си „Български психар“ разбуни духовете, поляризира мненията и скандализира очакванията на пуританите. „Хрониките на Звеното“ предлага нов ракурс към историята на Петър и неговата банда. Действието отново се развива в съвременна България, сюжетът прелива от батални сцени, коварство и интриги, а многовариантният финал превръща читателя в неволен съучастник.
Андрей Велков е роден в Мордор (по непонятни причини някои наричат това място София, т.е. град на мъдростта), където завършва политология и маркетинг. Като автор се легитимира с третата си „специалност“ - улично право от Големия университет на живота.
График на събитията:
8 май, книжарница „Хеликон“ – Сливен, 18 ч., ул. Цар Освободител №28
9 май, книжарница „Хеликон“ – Бургас, 18 ч., пл. Тройката №4
10 май, книжарница „Хеликон“ – Стара Загора, 18 ч., ул. Цар Симеон Велики №100
14 май, книжарница „Хеликон“ – Пловдив, 18 ч., ул. Райко Даскалов №13
19 май, книжарница „Хеликон“ – Велико Търново, 17 ч., ул. Васил Левски №17
19 май, книжарница „Хеликон“ – Габрово, 19 ч. бул. Априлов №40, МОЛ Габрово, ет.2
20 май, книжарница „Хеликон“ – Шумен, 18 ч., бул. Славянски №88
27 май, книжарница „Хеликон“ – Кюстендил, 17 ч., ул. Демокрация №33
27 май, книжарница „Хеликон“ – Благоевград, 19 ч., ул. Васил Левски №1

Очертава се мощно и щуро, психеделично литературно турне! Адреналинът няма да ви се размине, а всяка прилика с действителни лица и събития ще бъде… закономерна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар