4.12.2014 г.

Стара Загора в очакване на коледните светлини

17-метрова ела ще грейне в центъра на Стара Загора на 5 декември от 17.30 ч. Коледното дърво е отгледано в общински разсадник и ще блесне в разноцветна украса.
Часове преди събитието тече трескава подготовка. Парковете, основните булеварди и кръстовища на Стара Загора ще грейнат с милиони светлини
в бяло, червено и синьо. Тази година коледните елементи ще стигнат до кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики” и бул. „Крайречен”.
Дядо Коледа и кметът Живко Тодоров ще запалят с магическия жезъл светлините. В програмата участие ще вземат Детска музикална формация „Звездопад", Детски танцов състав „Тракийче" при НЧ „Георги Бакалов 1933" и малката старозагорска звезда - Гери, финалистка от „Шоуто на Слави".
На 5 декември вечерта ще бъде открита официално и ледената пързалка на главната улица пред сградата на община Стара Загора. Ден преди събитието съоръжението ще бъде изпитано и заледено. Пързалката ще радва жителите и гостите на града до 5 януари, всеки ден от 10.00 до 22.00 ч. Достъпът до пързалката е безплатен, като при необходимост ще се предоставят и кънки за лед.

Няма коментари:

Публикуване на коментар