5.12.2014 г.

„Един ден за ранените диви животни“ – коледна кампания на „Зелени Балкани”

Тази година Спасителният център на Зелени Балкани в Стара Загора е инициатор на една коледна кампания - предизвикателство към всички, които са любопитни и смели да научат как изглежда един ден в Спасителния център? Какво е да нахраниш пеликан, да почерпиш осояд с вкусна смес от…. (Рецептата е тайна, която не разкриваме на всеки…) или да погалиш пухкава сова? Как се подготвя храната на животните, кой какво обича и кой колко пъти на ден се храни? Как се кара сова, или друго заинатило се пернато, да яде, въпреки категоричния й отказ, или как се лекува ранено крило, например?
Всичко това включилите се в кампанията имат шанс да видят със собствените си очи, а пеликанът и осоядът да нахранят лично, включвайки се в коледна инициатива „Един ден за ранените диви животни“.
„Инициативата е и прекрасна възможност да зарадват близък, или да доведат семейството си, и заедно да прекарат незабравим ден в помощ на дивите пациенти на Центъра. А след посещението ще получат фото колаж с най-яките снимки от деня, посветен на ранената дива природа на България.
Всеки може да си осигури един незабравим ден с дивите животни, ето как:  Свържете се с нас на wrbc@greenbalkans.org или тел.: 0886570053 – Христина”, канят от Центъра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар