4.12.2014 г.

ТОТО ще правят концерт в София при турнето си през 2015-а

Легендарната банда ТOTO ще посети страната ни догодина.

Концертът е на 28 юни в зала „Арена Армеец” и обещава да се превърне в едно от най-очакваните музикални събития на 2015 година!
Билетите за концерта на ТОТО в София ще са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) от 5 декември (петък).
Ценовите категории са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.
За предстоящото си Европейско турне и в частност за концерта си в София, TOTO пристигат в следния състав:

Steve Lukather - vocals, guitars

David Paich - vocals, keyboards

Steve Porcaro - keyboards

David Hungate - bass

Joe Williams - vocals

Keith Carlock - drums

Lenny Castro - percussion

Jenny Douglas - vocals

Mabvuto – vocals

С над 35 години зад гърба си (бандата е създадена през далечната 1978 г.) и множество постижения, ТОТО остават една от групите с най-продавани турнета и албуми. Музикалният им стил с елементи на рок, поп, соул, фънк, прогресив рок, хард рок, ритъм енд блус и джаз ги прави уникални и неповторими. Много малко са групите в звукозаписната индустрия, които имат такова влияние както членовете на ТОТО. Като група имат над 35 милиона продадени албума, а концертите им по целия свят се разпродават светкавично.
През годините печелят непрестанно нови фенове, превръщат се в пример за много известни личности в музикалния бранш, а хитове от ранга на „Africa” и „Rosannа” им носят престижни призове, между които и няколко награди Грами.
Специалистите са единодушни – ТОТО са една от най-впечатляващите лайв банди, което могат да потвърдят и българските фенове, имали щастието да ги гледат на живо у нас на 15 август 2000 година в НДК.
През 2013 година бе заснето и по–късно издадено дългоочакваното DVD от турнето през 2013 г. – „35th Anniversary Tour: Live from Poland”, което оглави класациите в САЩ, Германия, Холандия, Белгия, Финландия и Швеция и застана на второ място във Великобритания, Франция и Канада.
ТОТО се вписаха успешно и в новата дигитална ера. Официалните и неофициални видеозаписи на групата са гледани почти милиард пъти. Видеоклипът на песента „Africa” има почти 20 милиона гледания, а записът на живо от Амстердам – 10 милиона./Zrock.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар