15.04.2016 г.

Промени в движението в Стара Загора

За осигуряване на безопасното провеждане на футболната среща между отборите на ПФК „Берое” – Стара Загора и ПФК „Локомотив ” – Пловдив в събота, със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, се въвежда промяна в движението в района на стадион „Берое“.
На 16 април, за времето от 18 часа до 24 часа, ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по улиците:
1. „Августа Траяна“ - от кръстовището с ул. „Отец Паисий“, в посока стадион „Берое“;
2. „Александър Батенберг“ - от кръстовището с ул. „Генерал Столетов“, в посока стадион „Берое“;
Само в посока стадион „Берое”, ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците:
1. „Охрид”;
2. „Странджа”;
3. „Братя Митови”.
В двете посоки ще бъде спряно движението на личен транспорт по улиците:
1. „23-ти декември”;
2. „Спортна”;
3. „Мавзолея”;
4. „Тунджа”;
5. „Бончо Бонев”.
Ограничението не важи за живеещите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици, или допускани, срещу документ за самоличност.

Временни промени ще има и в участък от ул. „Цар Иван Шишман“ в Стара Загора ще бъде спряно движението на всички видове транспорт, с оглед осигуряване на безопасното провеждане на шествие, по повод 50-годишния юбилей на Гимназията с преподаване на чужди езици „Ромен Ролан“.
На 18 април от 15:45 ч. до 16 ч. ще бъде спряно движението на всички видове транспорт по ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Генерал Столетов“ до пешеходната зона на бул. „Цар Симеон Велики“.
Тържественото шествие „ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и приятели“ ще започне от двора на гимназията, в посока юг, до пешеходната зона, като ще продължи  по бул. „Цар Симеон Велики“ и ще стигне до Античния форум.


В двата дни движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар