18.04.2016 г.

Пиеса срещу наркотиците представят в ДТ „Гео Милев”

На 24 април (неделя) от 17 часа в Драматичен театър „Гео Милев” - Стара Загора младежите могат да видят спектакъла „Спасителят” от Валентин Балабанов в изпълнение на Театрална формация „Улична банда”.
Спектакълът е насочен към ученическата аудитория, но са добре дошли хора на малко по-голяма възраст. Входът е свободен.
Зрителите ще станат свидетели на една човешка драма, породена от безпътицата на живота, тласнала тийнейджърката Нели в бездната на свят залят от наркотици. Омагьосаният кръг, в който е въвлечена ( зависимост – насилие – проституция - дрога ), създаден от наркопласьора Стив е довел героинята до деградация и пълна апатия към живота. Какво ще се случи с нея и какво ще е продължението на тази история?
Отговорите на тези и много други въпроси ще намерите в спектакъла на театрална формация “Улична банда” с участието на Ивайло Захариев (познат също като Мартин от „Под прикритие”), Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов. След представлението всички зрители ще могат да задават въпроси на актьорите и да дискутират заедно, а Ивайло Захариев ще изнесе лекция, споделяйки личния си опит за зависимостта.

Няма коментари:

Публикуване на коментар