27.11.2014 г.

Две нови заглавия от Агата Кристи попълват поредицата на „Ера”

Издателство „Ера“ представя две нови книги от невероятната Агата Кристи – „Произшествие в Сан Суси“ и „Случаите на Паркър Пайн“. Заглавията ще се появят на книжния пазар на 28 ноември.
Днес Агата Кристи е най-известната авторка на криминални романи в света. Нейните осемдесет романа са преведени на над четирийсет езика и са продадени в над два милиарда екземпляра. Емблематичните й герои Еркюл Поаро и госпожица Марпъл й спечелват титлата „Първата дама на криминалния жанр”. Новите издания са под номер 57 и 58 в поредицата на издателството.

„Произшествие в Сан Суси“

Втората световна война е в разгара си, а най-добрият британски таен агент е мъртъв.  Убийците са нацистки шпиони, известни като Н и М, но под тези инициали може да се крие всеки. Единствената улика сочи към спокойното крайбрежно градче Лийхемптън и неговата оживена къща за гости „Сан Суси“. Томи и Тапънс Бирсфърд, най-нестандартните шпиони на Великобритания, се нагърбват с мисията да открият Н и М. Да се доверят на когото и да е е изключено...
 
„Случаите на Паркър Пайн“


Госпожа Пакингтън се чувства самотна, безпомощна и отчаяна. Но животът й се променя, когато се натъква на реклама във вестника, която гласи: „Щастлив човек ли сте? Ако не сте, обърнете се към господин Паркър Пайн“.

Еднакво умел в това да сглоби счупените парченца от един брак и пъзела на убийствена мистерия, господин Паркър Пайн е възможно най-необикновеният частен детектив – и със сигурност най-чаровният.

Няма коментари:

Публикуване на коментар