30.09.2015 г.

БТР открива, Светльо Витков закрива заралийския Бирфест

Любимците на рокфеновете в България БТР ще забият този петък от 20:30 ч., (на 2 октомври), на откриването на Бирфеста, който  Община Стара Загора организира за първи път тази година за празника на града – 5 октомври, заедно с местната пивоварна „Загорка". Преди тях публиката в парк „Пети октомври“ ще подгреят Анна Пешева с Braveband.
Най-мащабният бирфест у нас ще превърне града в Столица на бирата за 10 дни – от 2 до 11 октомври. На сцената ще се изявят общо 14 любими рок и поп банди със солидно старозагорско присъствие - Perfect Stranger, Brave Band и Анна Пешева, Стела Петрова, Гено Господинов, Overground Brass Band, Dream Team и много други. Wickeda ще покажат, че в тяхната компанията освен кафе, може да се пие и бира. Svetlio & The Legends ще закрият Beerфестът на 11-и октомври.
Beerфестът в Стара Загора обещава много рок, бира, игри с награди и приливи на добро настроение. Eдна от най-добрите млади български банди „Jeremy?“ ще застане на сцената на ‪#‎Beerфестът на 10-и октомври. Ogi*23 ще бъдат в Стара Загора на 3-и октомври, за да се присъединят към купона.
До сцената в градската градина от 17.00 ч., на 2 октомври, ще се проведе пресконференция на организаторите.

На самия 5 октомври – Денят на Стара Загора, големият концерт от 18,30 ч. на площада пред общината е под наслов „Аз обичам Стара Загора“. В него ще се изявят „Комиците“ с Любо Нейков, Ненчо Илчев, Петьо Петков, Влади Ампов – Графа, Михаела Филева, Вензи и Били Хлапето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар