17.09.2015 г.

Едно момче, плюс анимация е технологията в новия филм на „Дисни” по „Книга за джунглата”

„Дисни” продължава традицията да ни показва познати истории. Ето, че след като разкри, че се завръща към нова версия за Мери Попинз, компанията открехна малко повече информация около още един неин любим проект, а именно Книга за джунглата, която ще излезе през април 2016 г.
Режисьор е Джон Фавро, който вече успя да ни впечатли с продукция като „Железният човек”, а освен явните тръпки и приключения, визията на тази продукция ще бъде изключителна достоверна, пише Mail Оnline. Базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни класика, новият прочит на вълнуващата „Книга за джунглата” ще съчетае жива актьорска игра с фотореалистични компютърно-генерирани образи и ефекти (CGI).
Всъщност единствения „жив” актьор във филма ще е този на малкия Маугли – изигран от Нийл Сети. След дълго търсене Джон Фавро и „Дисни” се спират на дебютанта Нийл Сети, който няма опит, но според Фавро има невероятни чар и харизма.
Историята на Книга за джунглата проследява израстването на малко момченце, отгледано в джунглата от глутница вълци. Скоро Маугли разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, когото познава, когато страховитият тигър Шир Хан, имащ горчив опит с Човека, се заканва да унищожи всичко, което сметне за заплаха.
Детето предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира и свободолюбивия мечок Балу. Маугли среща и много създания, които не му мислят точно доброто, включително Ка, питон с хипнотизиращ поглед и глас, и убедителния Крал Луи, който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.
Все пак ще бъдем привлечени от познатите гласове на куп знаменитости като Бил Мъри, Бен Кингсли, Идрис Елба, Кристофър Уокън, Скарлет Йохансон и Лупита, които ще озвучават животните в джунглата.
Всички животни, вървящи редом до малкия Маугли са създадени с компютърна анимация, но ще ни впечатлят с достоверността си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар