16.04.2014 г.

D2 подгрява концерта на „Аеросмит”

Американските легенди "Аеросмит"  (Aerosmith.com) вече са готови с избора си за подгряваща банда на първия им концерт у нас – D2.
"За мен винаги "Аеросмит" са били една от най-уважаваните групи, а Джо Пери е един от любимите ми китаристи”, коментира Митко Кърнев и добави, че любимите му песни на бандата са Janie's Got a Gun и Love in an Elevator.
На концерта D2 смятат да изпълнят на живо специална селекция от парчета, включваща тракове от чисто новия им албум “Феникс”, както и най-популярните песни в дискографията им.
"Аеросмит" пристигат у нас в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани).
На стадион „Локомотив“ на 17 май ще се насладим на най-великите хитове на великолепната петорка, както и на песни от последния им албум Music From Another Dimension.
Те са групата с най-големи продажби в историята на американския рокендрол с албуми в тираж над 150 милиона копия по целия свят.
Само в САЩ са продадени 66,5 милиона записи.
Освен това държат рекорд за най-много златни и мултиплатинени албуми за американска група.
Легендарните рокаджии имат 21 хита само в класациите на САЩ и множество награди и отличия, част от които: 4 награди "Грами", 12 награди "Ем Ти Ви Видео мюзик ауордс" (MTV Video Music Awards), 6 награди "Билборд" и много други.
"Аеросмит" са носители и на наградата Соул Трейн за „Най-добър Рап Сингъл” на версията им с Run DMC - “Walk This Way”.
Могат да се похвалят и с номинация за „Оскар“ за баладата I Don’t Want To Miss A Thing от касовия „Армагедон“.
През 2001 г. са приети в „Рокендрол залата на славата”.
Билетите за концерта на "Аеросмит" са на цена от 70 до 150 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар