4.04.2014 г.

"Отведи ме у дома" е новото заглавие от "Ера", в книгоразпространителската мрежа от 7 април

От 7 април в книжарниците може да се намери новото заглавие на „Ера” – „Отведи ме у дома”, на Даниела Сасердоти. Българските читатели вече познават авторката от емоционалната история в "Бди над мен".
Когато нещастието е протегнало ръка, семейството на Айнари е било първо на опашката. Родителите й загиват в катастрофа, а тя и брат й остават да се грижат сами за болната си сестричка.
След като преживява силно разочарование в любовта, Айнари се мести да живее в Лондон, за да се справи с болката. Брат й така и не й прощава, че го е оставила сам да поеме грижата за малката Емили. 
Въпреки че се е заклела повече да не допуска мъж до себе си, Айнари прекарва страстна нощ с най-добрия си приятел Алекс. На сутринта разбива сърцето му, като казва, че случилото се е ужасна грешка.
Когато здравето на сестра й се влошава, тя е принудена да се върне у дома в красивата Шотландия. Там отново я връхлитат болезнени спомени, от които се е опитвала да избяга. Докато се бори с обърканите си чувства към Алекс, съдбата я среща с привлекателен американец.
И изведнъж, мистериозно, Айнари губи гласа си, но пък интуицията й още повече се засилва – наследствена дарба от поколения наред. И когато глас от миналото натрапчиво й шепне „Отведи ме у дома“, Айнари разкрива тайна, която най-после ще я накара да се почувства свободна.
„Отведи ме у дома“ е трогателна и красива история за любовта, емоционално пътуване, в което опознаваме истинската си същност.

За авторката:
Даниела Сасердоти е родена през 1973 г. в Неапол. Чичо й е известният италиански художник и писател Карло Леви. Поради заплаха семейството й се мести в родното място на нейната майка - Каровино. Градчето толкова много я вдъхновява, че по-късно тя го използва като прототип на Глен Авих, където се развива действието в нейните романи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар