25.03.2013 г.

С фотоконкурс рекламират тазгодишния маратон на четенето в библиотека „Родина”

Снимай се с книга! Стани фото съавтор! Изпрати ни снимка! Задачата е да покажете книгата, която четете, любима корица, страница, която ви е впечатлила, откъс или идея, а как - избирате вие, гласи поканата на библиотека Родина - Стара Загора. Може да се снимате как четете сам, как четете на братчето и сестричката си, на бебето или на баба си.
Може да се снимате как четете вкъщи, в парка или където ви харесва! Освободете въображението си и станете режисьор на четенето.
Конкурсът е отворен за всички, без възрастови ограничения. Единствената препоръка е снимките да са с големина минимум 1000 пиксела, а файловият формат да е jpg.
Фотографиите трябва да бъдат изпратени на страницата във Фейсбук на библиотека Родина - Стара Загора или на електронната поща lib@rodina-bg.org.
Приемат се само фотографии с правилно попълнена форма за участие, а тя трябва да съдържа:
двете имена на автора на снимката;
кратко представяне на фотографията – заглавие и автор на избраната книга.
Снимките не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица. Фотосите с най-много харесвания във Фейсбук ще бъдат включени в албума Хората и книгите на 8-ия Маратон на четенето.
Фотографии могат да се изпращат до 22 април 2013 г.
Участниците в конкурса се съгласяват да разрешат на организаторите – библиотека Родина, да публикуват техни фотографии на хартия или в електронен формат, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на кампанията Маратон на четенето - 2013.

Няма коментари:

Публикуване на коментар