14.06.2016 г.

„Розите” отказаха участие във Втора професионална футболна лига

Ръководството на казанлъшкия футболен клуб "Розова долина" и община Казанлък отказаха поканата за участие във Втора професионална лига. Решението бе взето на съвместна среща на двете страни. На разговорите присъстваха кметът на Казанлък Галина Стоянова, председателят на Общинския съвет Николай Златанов и заместник – кметът Михаил Михайлов, както и членовете на Управителния съвет на клуба Георги Мермеклиев, Владимир Спасов,  Георги Андреев, Николай Панайотов, Кънчо Папазов и Антон Керанов. 
Поканата към "Розова долина" бе отправена от Българския футболен съюз след среща миналата седмица, на която бе решено Б група да бъде преименувана на Втора професионална лига и в нея да бъдат включени 16 отбора. Ръководствата на община Казанлък и футболния клуб обаче се обединиха около мнението, че "Розова долина" не отговаря на условията, поставени от централата за участие във втория ешалон. 

Основата цел, поставена на проведените в общината разговори бе затвърждаване на постигнатите от ФК "Розова долина" позиции, подготовка на отбора и развитие на детско-юношеската школа, така че клубът да отговори на изискванията за Втора професионална лига за в бъдеще. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар