27.06.2016 г.

Фенове на Берое стягат агитка за Босна

На 30-ти беройци посрещат съперниците в първия предварителен кръг на Лига Европа, привържениците вече гледат и към мача-реванш.
"Национален фен клуб Берое - Стара Загора" организира пътуване за срещата от първи квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на "Радник" (Бийелина, Босна и Херцеговина) и "Берое", която е 7 юли 2016 г. (Четвъртък) от 19 часа на стадиона в Баня Лука (Босна и Херцеговина). Желаещите да подкрепят "зелено-белите" могат да избират измежду два варианта - с нощувка и без нощувка. 
При варианта с нощувка сборният пункт е на 5 юли, вторник, в 18 часа на кръговото на стадион "Берое". Тръгването за Баня Лука е в 19,16 часа, отпътуването за България - веднага след двубоя между двата тима. Броят на свободните места е 58, при незапълването им обаче екскурзията няма да бъде осъществена, предупреждават организаторите. При запълване на първия автобус пък ще бъде осигурен допълнителен такъв, който ще тръгне при запълване на всички места в него.
Цената включва транспорт, нощувка, тениска специално изработена за мача реванш с Радник, туристически данък и медицинска застраховка за периода на пътуването.
При варианта без нощувка сборният пункт отново е на кръговото на стадион "Берое", но на 6 юли, сряда в 18 часа. Отпътуването за Босна и Херцеговина е в 19.16 часа от същото място, а тръгването за България отново веднага след футболната среща. Свободните места за това пътуване са 49 и отново при незапълване на всички свободни места екскурзията няма да бъде осъществена. При запълване на първия автобус ще бъде осигурен допълнителен такъв, който ще тръгне при запълване на всички места в него.
Цената включва транспорт, тениска специално изработена за мача реванш с Радник, туристически данък и медицинска застраховка за периода на пътуването.
Записването за двете екскурзии стартира от утре и ще продължи през цялата седмица и ще се извършва на адрес ул. Хаджи Димитър Асенов № 87.

Необходимите документи при записване за екскурзията са копие на лична карта или международен паспорт като всеки желаещ задължително трябва да носи и оригинала на съответния документ за самоличност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар