24.06.2016 г.

От 10 до 50 лева струва билета за мача на „Берое” с „Радник”

Треньорът Димитров вече се презастрахова, нямало време за влизане в топформа
Билетите за домакинската среща от първи квалификационен кръг на Лига Европа между „Берое“ и „Радник“ (Биелина, Босна и Херцеговина) вече са в продажба, съобщиха от старозагорския клуб. Те могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Двубоят е идния четвъртък (30 юни) от 20:30 ч. на стадион „Берое“.
Цените на билетите е 10 лева, а за VIP зоната са по 50 лв. Входът за деца до 7 г. е безплатен, но без осигурено място. 
От клуба всички привърженици, че местата посочени на билетите ще се спазват. Една част от входните талони няма да бъдат пуснати  в  продажба. Те са предназначени за феновете на гостуващия тим и за организираните фенове на "Берое". 
Билети за двубоя могат да бъдат закупени онлайн в системата на Eventim, както и на всички каси на системата в Стара Загора и страната. При закупуване онлайн е включена опцията за отпечатване у дома – опцията е Print@Home. Можете да отпечатате своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона.
Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (30 юни). Час и половина преди началото на мача обаче няма да могат да се избират места, съобщиха организаторите. От там уведомиха феновете, че клуба няма да разполага с билети за двубоя и няма да продава такива. 
На 23-и се проведе приятелска среща с „Дунав”-Русе, с това се продължава хубчевата традиция контролите преди евротурнирите да са с „именити” тимове като русенския, миналата година спаринга бе с „Локомотив” Горна Оряховица…
„Времето, ни притиска, няма как да направим подготовката за първия мач от Лига Европа и да сме готови в топ форма. Мачът е на 20-ия ден от подготвителния период, а знаете, че една подготовка трае около 45 дни. Можете сами да си отговорите до къде ще бъдете подготвени. Но няма как – знаете кога свърши първенството, имахме и национални състезатели. Ако им бях дал много малка почивка според мен, рискувахме още повече с играчите”, сподели притесненията си новият треньор Александър Димитров. Такива приказки, по-добре да не беше казал, по-добре да беше мълчал като предшественика си Хубчев. Защото какво могат да кажат сегашните участници на в Евро 2016? Нали повечето са играли в първенства, и то не с девет участника. Да не говорим, че мнозина са играли до финалите на евротурнирите.

„Радник”-Биелина не е за подценяване, все пак е от бившата югославска школа. Ако беройци го преодолеят, следващия им съперник във втория предварителен кръг ще бъде или познатият от миналата година „Атлантас”-Клайпеда, или ХИК-Хелзинки. Това също не са непреодолими отбори, а зелено-белите имат реални шансове да продължат с положителната си статистика в евротурнирите.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар