16.03.2016 г.

От 5 до 15 лева е цената на билетите за Чудомировите празници

Между 5 и 15 лева ще струват тази година билетите за Чудомирови празници 2016, информират от фондация „Чудомир“. Едно от най-значимите културни събития в Казанлък – празниците, посветени на Димитър Чорбаджийски- Чудомир, започват на 25 март и завършват в Деня на хумора – 1 април. Всяка година, вече 23 лета, тези празници се радват на огромен интерес от страна на казанлъчани и гостите на града. Чудомировите празници в Казанлък отдавна се превърнаха във феномен в националния културен календар на България.
Билетите за културните събития, с които е наситено тазгодишното издание на празниците, ще струват между 5 и 15 лева и ще могат да се закупуват от 18 март 2016 г., петък. От фондацията уточняват, че към момента продажбата ще бъде на едно от двете места – Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 или във фоайето на НЧ „Искра-1860“, като окончателното място на продажбата ще бъде своевременнообявено и разгласено.
7 лева ще струва билетът за театралните постановки, които са на 25, 27 и 29 март.Концертите, които обещават истинска наслада за душата на ценителите на хубавата музика и стойностните изпълнители, са с цени на един билет 5-6 лева. Оперетата „Прилепът“ на Старозагорската държава опера може да гледа срещу билет на почти символичната цена от 10 лева. С най-висока цена от 15 лева e билетът за спектакъла на Нешка Робева и Влади Въргала„Разбъркай го - да се оправи“, който слага поантата на тазгодишните Чудомирови празници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар